Українська Мерилін Монро: Аліна Гросу змінила стиль і стала схожа на легенду американського кінематографу

Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила кардинально змінити свій стиль і тепер схожа на легенду американського кінематографу Мерелін Монро.

Відома українська співачка Аліна Гросу з кінця лютого бере активну участь у волонтерстві. Артистка допомагає переселенцям, готує, а також влаштовує благодійні заходи. Серед страху та трагедій ніхто і не звернув уваги на те, що Аліна кардинально змінила свій стиль.

Але у світлі софітів та камер її перевтілення стало очевидним.

Аліна Гросу змінила стиль і стала схожа на легенду американського кінематографу

Так, нещодавно Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів з нещодавнього концерту. На цих кадрах можна помітити, що вона відрізала своє волосся, і стала робити крупні локони, які неймовірно нагадують зачіску легенди кінематографу Сполучених Штатів Америки Мерлін Монро.

Аліна Гросу змінила стиль і стала схожа на легенду американського кінематографу. Скріншоти особистої сторінки співачки

Можливо не пригадати і макіяж зірки, які неймовірно їй пасує і підходить до загального образу.

Нагадуємо, що зараз Аліна Гросу проживає у прекрасному місті Львів. Там у її родини є маєток.  Артистка приймає в себе співвітчизників. А от її коханого Романа Полянського не видно. Шанувальники співачки активно звертають увагу на те, що обранець співачки зник і не з’являється, ні на її особистій сторінці, ні на своїй. Роман закрив доступ до свого акаунту і зберігає мовчання. Фанати Аліни підозрюють, що він міг повернутися до російської федерації. Однак підтвердження цьому припущенню немає. Гросу нібито навмисне не говорить на цю тему, уникаючи критики та сварок в мережі.

Схожі статті