34-річна Леся Нікітюк пояснила, як насправді ставиться до Тодоренко: “Є люди, які не можуть визначитися”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк висказаласястосовно Регіни Тодоренко, яка намагається всидіти на двох стільцях одночасно. Усі деталі в статті.

Регіна Тодоренко вже звикла до скандалів. Ситуація з мовчанням щодо України — не перший провал телеведучої, яка вперто намагається всидіти на двох стільцях. Свою позицію зірка пояснювала дуже просто: не хочу сваритися з Владом Топаловим, який має абсолютно полярну точку зору. І здається, що зірковому чоловік у Регіни абсолютно начхати на те, що в неї батьки в Україні.

Леся Нікітюк пояснила, як насправді ставиться до Тодоренко

Леся Нікітюк публічно засудила Регіну Тодоренко

Про поведінку Тодоренко висловилася ледве не кожна українська зірка. Вона, так би мовити, стала великим розчаруванням, адже справляла враження дуже ніжної, тендітної та щирої дівчини. В інтерв’ю Дмитру Гордону колишня подруга та колега Регіни Леся Нікітюк розповіла про своє ставлення до зірки.

“Бєдняков – молодець, допомагає”, — такою відповіддю телеведуча намагалася уникнути прямого засудження.

Але говорити саме про Тодоренко довелося.

“Зрадниця. Їдь до Маріуполя і там народжуй. Я можу сказати лише те, що люди, які не визначилися, які мовчать. Знаєте, коли дехто вибирає орел, а дехто вибирає решку. А дехто не може визначитися. Так ось я хочу звернутися до тих, хто не може визначитися – на ребрі довго не простоїш”

Варто відмітити, що раніше Коля Сєрга звинувачував Регіну не тільки у повній байдужості, але й зізнався, що навіть новина про смерть її колишнього не викликала в неї жодної реакції. Натомість Тодоренко звинуватила колишнього колегу у спробі хайпанути на ній. Тим часом Андрій Бєдняков, який активно засуджував Регіну, поховав свою матір, а її колишній продюсер Євген Синельников став свідком справжніх жахіть.

Схожі статті