Ігор Кондратюк розповів, які у нього були стосунки з ведучою “Україна має талант” та “Х-Фактор” Оксаною Марченко

Дуже важко деяким людям виявити де правда, а де брехня. І тільки коли людина потрапляє у скрутну ситуацію, то виявляються її погані та добрі сторони

Після подій, що відбулися 24 лютого 2022 року, багато людей в Україні та й не тільки, а й у всьому світі переглянули своє ставлення до цінностей життя. Виявилися слабкі та сильні сторони людини. Особливо це стало помітно серед представників шоубізнесу. Так Ігор Кондратюк нещодавно розповів, які у нього були стосунки з Оксаною Марченко, яка на той час була ведучою “Україна має талант” та “Х-Фактор”. Шоумен відкрив завісу секретності в яких стосунках перебував з Оксаною Марченко.

Ігор Кондратюк заявив, що хоче побитися з Миколою Басковим
Ігор Кондратюк розповів, які у нього були стосунки з Оксаною Марченко

Ігор Кондратюк констатував, що ніколи не був другом Оксани Марченко. Продюсер спілкувався з Оксаною Марченком виключно по роботі. Оксана Марченко була просто колегою для нього. Нещодавно Ігор Кондратюк у соціальних мережах дав пораду Оксані Марченко: “Оксано, звернися до свого кума путіну, щоб вибрався з України, і твій чоловік буде на волі!” Це телеведучий зробив після того, як Оксана Марченко звернулася до президента звільнити її дружину. Також ще один телеведучий Григорій Решетник, з гумором “підколов” Оксану Марченко, запропонувавши їй брати участь у кастингу на головну роль у телешоу Холостячка. Тож зараз усі зрозуміли хто така Оксана Марченко, адже пам’ятайте, як недавно вона презентувала та брала участь у проєкті “Паломниця”. Тільки зараз у деяких розплющуються очі про її лицемірство. Тож треба уважно прислухатися до своєї інтуїції та не дати себе обдурити, таким як Оксана Марченко. Події 24 лютого 2022 року показали сутність Оксани Марченко та її чоловіка. Слава Україні!

Схожі статті