Зірка “Сніданку з 1+1” Шовкопляс, не соромлячись камер, поцілувала в губи не свого чоловіка: “Я тебе люблю”

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс опублікувала кадри, які наповнені ніжністю та душевністю. З якого приводу, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс, улюблениця української аудиторії, красуня та професіонал свого діла, відрізняється неймовірно ніжним і тактичним ставленням до гостей в студії, своїх колег та оточуючих робітників.

Неля Шовкопляс прямо перед камерами поцілувала в губи не свого чоловіка

Як відомо, усі жінки мають особливий зв’язок з майстрами, які перетворюють їх на справжніх красунь. Так склалося і в Нелі. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для своєї візажистки, яка щоранку перед прямим ефіром створює чудеса на обличчі телеведучої. Щоб не сталося, хвороба чи безсоння, Шовкопляс з’являється у кадрі з блиском в очах та ідеальною структурою шкіри.

Неля Шовкопляс прямо перед камерами поцілувала в губи не свого чоловіка. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Майстрині Неля присвятила безліч кадрів, але один з них безперечно звертає особливу увагу. На ньому Неля цілує візажистку в губи перед великим дзеркалом. У дописі до фотографії вона вітає красуню з днем народження та зізнається їй у своїх теплих почуттях. Також Шовкопляс не приховала і того, що вона дуже сумує за своєю подругою.

Варто відмітити, що деякий час Неля була відсутня на телебаченні. Для телеведучої головною справою було перебратися з дітьми у більш безпечне місце. Після того, як Неля влаштувала двох синів та переконалася у їхньому добробуті, вона почала виходити на зв’язок з колегами та брати участь у роботі каналу. Де зараз перебуває чоловік Нелі Шовкопляс достовірно невідомо.

Схожі статті