38-річний Григорій Решетнік пересидів у тещі в Івано-Франківську та показав свій шлях до Києва: “Роздобрішав”

Ведучий найромантичніших шоу країни "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетнік після кількох тижнів у тещі в Івано-Франківську повертається додому в Київ.

Григорій Решетнік після подій 24 лютого прийняв рішення забрати свою дружину і трьох дітей з Києва та поїхати на Захід України — до батьків Христини в Івано-Франківськ.

Це викликало неабияке обурення з боку користувачів мережі, хоча ведучий за законом має повне право виїхати за кордон, і він цього не зробив.

До речі, там зіркова родина зустрілася з добрими друзями — переможницею “Холостяка-11” Анною Богдан і самим Холостяком Михайлом Заливако.

Після публікації спільних з ними фото критики було безліч, але у себе в Інстаграмі Решетнік все одно продовжує тримати зв’язок з фоловерами.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку. Решетнік разом з родиною
Григорій Решетнік пересидів у тещі в Івано-Франківську та показав свій шлях до Києва

Нещодавно він піднімав обговорення наступної “Холостячки” після Злати Огнєвіч, а цього разу Григорій виклав селфі, на якому сидить за кермом своєї машини та повертається до столиці.

“Шлях додому”, – коротко підписав кадр зірка.

Важко не помітити погляд Решетніка, у якому читається неабиякий біль за долю Батьківщини, але ще у коментарях підписники звернули увагу на його кругле обличчя:

  • “Ой, Гриша, спорт покинув чат. Роздобрішав”;
  • “Бажаю, щоб це була єдина спроба. Не прийшлось знову покидати домівку…”;
  • “Скільки печалі й болю в цих стомлених очах”;
  • “Бережіть себе і діток хай Бог береже”, – пишуть коментатори.

Судячи з пустих сидінь за Григорієм, можна припустити, що його сини залишилися в Івано-Франківську, адже ситуація в Києві досі нестабільна і немає жодних гарантій, що тиша — це надовго, але дружина їде з ним.

Схожі статті