Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються? Після скандалу “пара” тримається на відстані

Історія стосунків Марії Яремчук та Олександра Пономарьова вельми цікава. Зірки дуже тісно співпрацювали, а потім повністю зникли з інфополя.

Коли красуня Марія Яремчук з’явилася на українській сцені, погляди аудиторії були направлені лише в її сторону. Талановита та неймовірно вродлива спадкоємиця Назарія Яремчука досягла визнання у вельми короткі терміни. Зовсім не дивно, що фанати мріяли побачити її у парі з кимось гідним її уваги, так само талановитим та привабливим.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Декілька років тому розпочалося співробітництво Марії та Олександра Пономарьова, яке дало початок пліткам про їхнє кохання. Так, мережею ширилися чутки про те, що між артистами бурхливий роман.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Але завершилося усе відвертим скандалом. Олександр Пономарьов вирішив привернути ще більше уваги до їхнього дуету і заявив пресі, що знаходиться у романтичних стосунках з Яремчук.

Коли дівчина почула від журналістів питання про те, чи правда це, не приховуючи емоцій, відповіла, що це неправда. Щоб уникнути незручної ситуації Олександр Пономарьов згодом заявив, що це був лише жарт, який представники преси просто не зрозуміли. Однак співробітництво артистів після цього швидко зупинилося, а Марія та Олександр до цього дня не підписані один на одного в соціальній мережі Instagram. Тобто взагалі не підтримують зв’язку.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються. Скріншот пошукового запиту у підписках співачки

Варто відмітити, що у підписках у Марії Яремчук майже увесь український бомонд, але для Пономарьова там не знайшлося місця.

Схожі статті