Життя в Нідерландах не по кишені Славі Камінській, яка заробляє шалені гроші в Україні: “Тут просто капець”

Відома українська співачка Слава Камінська втекла з України до Нідерландів, де розраховувала на мирне та зручне життя, але все виявилося зовсім не так.

Наприкінці лютого відома українська співачка Слава Камінська забрала дітей та рушила за кордон. Згодом стало відомо, що зірка осіла в Нідерландах, де їй був наданий прихисток. Через декілька тижнів з’явилася новина і про те, що її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський возз’єднався з родиною. Ходили чутки і про те, що він вивіз разом з собою коштовне медичне обладнання. Проте цю інформацію співачка спростувала.

Слава Камінська
Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

Реакція аудиторії на цей вчинок була дуже неоднозначною, адже її чоловік у розквіті сил, а його руки можуть знадобитися на батьківщині.

Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

Тим не менш, вже дуже скоро з’ясувалося, що життя в Нідерландах не по кишені Славі. Нещодавно вона поскаржилася на неймовірно високі ціни і зазначила, що українці не цінують того, що мають, а саме доступність та маленьку вартість на продукти. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Життя в Нідерландах виявилося не по кишені Славі Камінській

“Оце таке тут море, але ніхто не купається, бо тут холодно. Яка у нас чудова країна. У нас у країні можна все. Все абсолютно недорого. А тут просто капець. На жаль, не цінували. Перебували у чудових умовах. А зараз я розумію, що тут все дуже дорого і тут немає ніхрена. Але нічого, прорвемося”, — каже співачка.

Варто відмітити, що на даний момент Камінська знаходиться у місті Гаага, улюблене на даний момент місто тих, хто мріє про суд над злочинцями. Саме тому деякі публікації співачки сприймаються з іронією, адже політичні пости вона також відмічає у Гаазі.

Схожі статті