Позитив розкрив секрет, що робить Потап та Настя Каменських в Іспанії: хвиля хейту на їхню адресу припинена

По-різному люди реагують на тих українських представників шоубізнесу, які залишили Україну у цей скрутний час. Звичайно є різні причини, чому зірки так вчинили

Після того як Потап та Настя Каменських поїхали до Іспанії перед подіями 24 лютого 2022 року, багато шанувальників почали засуджувати цю зіркову пару. На їхній захист став Позитив. Дехто дорікав Потапу та Настю Каменських, що вони завчасно покинули Україну перед 24 лютого 2022 року. Також у соцмережах засудили зіркову пару за їхню бездіяльність. Проте Позитив розвінчав такі міркування про Потапу та Насту Каменських. Він є їхнім другом і чудово знає, чим артисти сьогодні займаються. Вони багато роблять для України з-за кордону. Річ у тому, що Потап та Настя Каменських не дають інтерв’ю українським засобам масової інформації.

Потап і Настя Каменських
Потап дуже зайнятий і багато робить і допомагає Україні

Тому він цю роль взяв Позитив. Він вирішив зупинити хвилю хейту на їхню адресу. Як сказав Позитив Потап, робить для України все можливе і тим самим наближає перемогу нашої країни. Потап дуже зайнятий і багато робить і допомагає Україні, констатував Позитив. Позитив часто з Потапом зв’язується і зауважує, що артист виглядає дуже втомленим. Тому Позитив намагається його не навантажувати питаннями та ставить лише необхідні й у справі. Так в Україні сьогодні знаходиться колектив із 60 осіб – це співробітники продюсерського центру Mozgi Entertainment. Потап не залишив їх у біді та регулярно виплачує їм заробітну плату. Позитив розкрив секрет, що збирається Потап робити надалі. У його плани входять повернення до творчості та Потап хоче записувати пісні для себе та своєї дружини Насті Каменських, бо знайшов відповідну студію в Іспанії. Для інформації: після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, Потап часто висвітлював ці події та намагався показати всьому світу, у тому числі й росіянам, що відбувається в Україні.

 

Схожі статті