Лілія Ребрик поскаржилася, що її розкритикували в мережі за усмішку на фото з батьками: “Люди звинувачують”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик в новому інтерв'ю зізналася, що їй було прикро бачити критику на свою адресу через усмішку на фото з батьками.

Лілія Ребрик зустріла ранок 24 лютого на роботі. Зірка тоді вже знаходилася у студії “Ранку з Україною”, як раптом колеги почали активно щось обговорювати зі словами — почалося.

Перше, що зробила акторка — подзвонила своєму чоловіку Андрію Дикому, який швидко розбудив дітей, одягнув і спустився з ними у сховище:

“В результаті ефір відмінили, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду в машині під сиренами”, – розповідала Ребрик в інтерв’ю виданню “КП в Україні“.

У пари двоє доньок — 9-річна Діана і 3-річна Поліна, якій скоро виповниться 4.

Лілія Ребрик вагітна
Лілію Ребрик розкритикували в мережі за усмішку на фото з батьками

Зіркове подружжя прийняло рішення виїжджати зі столиці на захід, де у Лілії живуть батьки, але зібраних заздалегідь речей у них не було, тож в результаті вони набрали багато непотребу з собою:

“Собі, наприклад, взагалі нічого не взяла. Андрію так само. Був страх щось дітям необхідного не взяти”.

Також Лілія розповіла, як в мережі на неї посипалася хвиля критики за опубліковане фото з батьками, на якому вона їх обіймає з усмішкою на обличчі:

“Я по якійсь своїй наївності, доброті сподівалася, що зараз люди мали б стати добрішими. І так мені прикро було читати, що люди звинувачують тебе, що ти усміхаєшся, обіймаючи батьків, і такий страшний час”.

Просто лишу ці фото тут. На згадку, на щастя, аби гріли серце, аби стали спогадами. Аби нагадати собі, що потрібно…

Опубликовано Ліліей Ребрик Понедельник, 11 апреля 2022 г.

Зазвичай Ребрик не відповідає хейтерам, але цього разу відповіла — усміхається тому, що батьки поряд і живі, а це вже привід усміхнутися.

Схожі статті