“Рости, сину”: 38-річна Катя Осадча нарешті показала найменшу дитину на честь його свята – виповнилося 8 місяців

Катя Осадча минулого року стала мамою. Ведуча "Світського життя" не очікувала, що у неї народиться хлопчик, однак була дуже рада малюкові разом з коханим.

Катя Осадча – одна з небагатьох зірок, яка може назвати себе багатодітною мамою. Материнство не стало на заваді успішної кар’єри на телебаченні. Сьогодні у родині ведучої свято. Вона відзначає 8-й місяць від народження свого найменшого синочка Данила. Дитина з’явилася на світ буквально перед Днем незалежності України.

Поява малечі була справжнім сюрпризом для Осадчої і Горбунова, адже подружжя мріяло про дівчинку. Втім, Данило став справжнім улюбленцем всієї родини. Йому сьогодні знаменита мама присвятила публікацію:

“Данилові сьогодні 8 місяців і вже майже два з них іде війна. Він не запам’ятає вибухів і сирен, в його пам’яті не викарбуються збереженні батькі і сльози близьких.
Але коли виросте, буде знати ці події в подробицях і знати, якою ціною українці вибороли його країну!
Рости, сину! Перемога скоро”, – написала Катерина.

Також знаменитість показала рідкісне фото, де видно її крихітного малюка. Обличчя дитини традиційно не демонструє ведуча. У коментарях світлина і подія викликали справжнє захоплення і колег-зірок, і простих прихильників Осадчої:

  • “З Іменинником! Хай буде здоровим, сміливим та завжди найкращим для своєї чудової родини”
  • “Нехай росте здоровий ваш козачок. Слава Богу, що деякі дітки не розуміють і не знають що відбувається”
  • “Дай, Боже, нам швидкої Перемоги! Нехай наші дітки ростуть щасливі в мирній Україні”

Схожі статті