Молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк несподівано стала захищати російськомовних: “Ви спите спокійно”

В Ольги Сумської є дві доньки. Якщо старша Антоніна не гребувала публічним життям, то молодша Анна взагалі не могла похизуватися тим, що має фанатів.

Молодша донька Ольги Сумської народилася у шлюбі з Віталієм Борисюком. Дівчинка дуже схожа на знаменитих батьків. Пішла вона їх же стопами, вступивши до театрального. Хоче стати також акторкою.

Ольга Сумська з донькою Анною
Ольга Сумська з донькою Анною

Мама активно привчає Анну до публічності, запрошуючи і на церемонії червоних доріжок, і публікуючи посилання на її сторінку в Інстаграми у себе у дописах. Тим не менш, юна студентка ще не перетворилася на блогерку. Вона скромно ділиться дописами з університету, але нещодавно поділилася публікацією, стосовно подій в Україні. Донька Сумської наголосила на тому, що зараз слід до всіх українців ставитися однаково добре, без зауважень до мови:

“Ви спите спокійно, бо на передовій українці, які говорять українською, російською та суржиком”, – поділилася такою думкою дівчина у сторіз на своїй сторінці.

Молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк несподівано стала захищати російськомовних

Зауважимо, що багато питань у фанатів Ольги Сумської та Віталія Борисюка до Антоніни Паперної. Старша донька акторки вже давно проживає у москві. Там вона вчилася, зустріла кохання свого життя та народила дітлахів. Втім, після 24 лютого вона перестала взагалі ділитися будь-якою інформацією про себе чи критичну ситуацію.

Мама Тоні розповіла, що її дитина всім серцем переживає за Україну, але висловити свою позицію не може. Обґрунтовувала Сумська тим, що дочка опинилася у певних складних обставинах, через які і не ділиться своїми думками.

Схожі статті