Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв зачарували виконанням української пісні: “Справжній приклад патріотизму”

Зіркове подружжя акторів Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв заспівали на волонтерському концерті для українських захисників у Старокостянтинові на Хмельниччині.

Українські актори театру імені Івана Франка та зірки вітчизняного кіно Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв минулого року відсвяткували срібну річницю подружнього життя. Цю пару вважають однієї зі зразкових у шоу-бізнесі, адже вони разом активно працюють, виховують дітей та підтримують один одного у непрості роки.

Наталя Сумська з чоловіком і сестрою Ольгою
Наталя Сумська з чоловіком і сестрою Ольгою

Наталія Сумська завжди мала славу відданої патріотки України. Через політичні погляди вона навіть мала певні конфлікти з молодшою сестрою Ольгою Сумською – Наталя не підтримувала те, що Ольга працювала у російському кінематографі. Проте зараз всі спірні моменти між сестрами вирішені.

Від 24 лютого Наталія та її чоловік Анатолій Хостікоєв почали активно волонтерити та допомагати збирати кошти для захисників та мирного населення, яке було вимушене покинути домівку. Окрім того, зіркове подружжя влаштовує волонтерські концерти – нещодавно вони заспівали разом українську народну пісню на Хмельниччині.

“Ми щиро раді зустрічі з вами. Ми мріяли про цю зустріч, щоб опинитися серед справжніх, хто захищає Україну. Ми всі вже не боємося ворога. Ваша впевненість наповнює нас вірою, а ще – силою гніву, який рухає і спонукає до боротьби”, – сказала Наталя Сумська, розпочинаючи зустріч.

Наталія та Анатолій 24 лютого прокинулися вранці від почутих навколо вибухів у своїй київській квартирі. Подружжя акторів спочатку не планувало покидати домівку, однак потім вирішило переїхати тимчасово на Хмельниччину, де проживає власне і зараз.

Зауважимо, що акторська родина з 2014 року навідується із концертами-розмовами до солдатів, а також у госпіталі до поранених.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.