Всі чоловіки Алли Мазур: скільки разів насправді була 56-річна ведуча заміжньою та від кого народила сина

Алла Мазур завжди купалася у компліментах прихильників та глядачів. Втім, її особисте життя завжди було таємницею, яку хотіли розгадати сотні фанатів.

Телеведуча Алла Мазур захоплює глядачів ще 1990-х років. Зразкова вимова, дикція та стильний образ зробили її кумиром мільйонів українців. Також завдяки своїй принциповості знаменитість має добру репутацію справжньої правдорубки на нашому телебаченні.

Алла Мазур звернулася до росіян і росіянок, аби вони не мовчали та нарешті розкрили очі - війна торкнеться кожного.
Всі чоловіки Алли Мазур

Та попри свою популярність і прихильність глядачів, Алла не виказує головного: таємниць особистого життя.

Що відомо про чоловіків Алли Мазур?

Зірка має енергетично сильне ім’я: з грецької воно перекладається, як “інша”, “яскрава”. Можливо саме це і підштовхує ведучу до нових кар’єрних звершень. Вона завжди у центрі уваги й не тільки серед пошановувачів її творчості, а й серед українських чоловіків.

Всі чоловіки Алли Мазур

Вже багато років мережею гуляють чутки про те, що око поклав на знаменитість популярний телевізійник Роберт Опаленик. Їх часто бачили разом на світських заходах, нагородженнях та у студії. Проте, Алла підтверджувати або спростовувати інформацію про свій потенційний роман не стала. Інтригу тримає і сам чоловік.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Натомість кілька слів сказала про тата синочка Артема:

“Наш тато не політик, і не олігарх, і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто”, – раніше розповідала Мазур.

Всі чоловіки Алли Мазур

Однак, досі немає офіційної інформації про те, чи є заміжньою Алла Григорівна. Обручки зірка не носить. Таємничості додає ще й те, що ведуча не виказує повністю прізвище та по-батькові своєї дитини.

Схожі статті