34-річна Настя Каменських вагітна: зірка округлилася, змила макіяж та приховала животик за прапором України

Настя Каменських - яскрава артистка, яка вже не перший рік говорить про материнство. Невже знаменитість таки при надії? Дізнайтеся у матеріалі.

Насті Каменських 34 роки і вона досягла бажаного у кар’єрі. Артистка стала популярною співачкою не лише в Україні, а й далеко закордоном. Завдяки відмінним знанням іспанської, вона зараз має можливість виступати по іноземному телебаченню, розповідаючи правду про події на Батьківщині.

Тривалий час не виказувала свого місцезнаходження знаменитість. Втім, згодом все стало зрозуміло. Цікавить прихильників не лише новий дім Каменських, а й зміни у її фігурі.

6 квітня поп-діва вже виступила в ефірі іспанського телеканалу. Вона вийшла на сцену в об’ємному костюмі та прикрилася прапором України.

Сьогодні вона повторила свій тріумф, вийшовши на екрани знову у пишній сорочці та обгортаючи себе нашим прапором:

Я б дуже хотіла, аби ця розмова як і всі мої поїздки та виступи зараз, відбувались з іншого приводу, як це було колись.
Проте зараз головне для мене – щоб якнайбільше людей в світі знали правду про цю страшну війну і допомагали Україні на шляху до миру!”, – написала натхненно Каменських.

Нагадаємо, що Настя часто в інтерв’ю говорила про те, що мріє про малюка. Для неї не важливо чи то буде хлопчик, чи дівчинка. Вона однаково буде любити свою дитину. Дуже хоче онуків і її мама Лідія, яка разом з донькою рік тому пережила складну ситуацію: втрату коханого чоловіка Олексія й тата Анастасії. Побажаємо ж цій родині аби омріяне збулося.

Схожі статті