Неля Шовкопляс поринула в обійми Єгора Гордєєва на очах в усієї країни: ведучі припинили ховати почуття

Ведучі "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс розтопили серця своєї аудиторії ніжними обіймами. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Неля Шовкопляс вважається родзинкою ранкового шоу “Сніданок з 1+1”. Коли зірка тільки-но прийшла на телевізійний проєкт, глядачі одразу звернули на неї свою увагу і не помилилися: вона стала тією, яка зробила програму легендарною, наче елемент, якого раніше не вистачало.

Шовкопляс та Гордєєв засвітилися під час прояву зовсім не товариських почуттів
Неля Шовкопляс поринула в обійми Єгора Гордєєва на очах в усієї країни

Знайомство Нелі з її партнером Єгором Гордєєвим видалося не найкращим чином. Співведучий спізнився на першу зустріч з Шовкопляс, про що вона неодноразово йому згадувала потім. Однак, не дивлячись на перші оманливі враження, тележурналісти зійшлися і тепер являють собою неймовірний тандем із повних протилежностей. Неможливо не помітити ніжність, яка пронизує їхні стосунки. Глядачі неодноразово обговорювали в мережі той факт, що між Єгором та Нелею може бути дещо більше, ніж дружба. Але правда полягає в тому, що Шовкопляс давно заміжня і виховує двох дітей, а Єгор навіть і не мріє про серйозні стосунки, а обирає інший спосіб життя.

Неля Шовкопляс поринула в обійми Єгора Гордєєва на очах в усієї країни

На початку весни глядачам дуже не вистачало сонячної Нелі, яка завжди вміє підібрати правильне слово та підняти настрій. Однак після того, як зірка впевнилася у безпеці своїх дітей, вона повернулася і приєдналася до команди.

Неля Шовкопляс поринула в обійми Єгора Гордєєва на очах в усієї країни. Скріншот особистої сторінки зірки

Нарешті на офіційній сторінці Сніданку в соціальній мережі Instagram з’явилося таке звичне для нас фото, на якому Шовкопляс знову знаходиться в обіймах свого партнера Гордєєва.

Схожі статті