Віктор Павлік розплакався через маленького сина на очах у шанувальників: “Таточко постійно про тебе думає”

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як він заплакав, коли побачив свого маленького синочка на екрані.

Як відомо, дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова забрала маленького сина Михайла і рушила до Ізраїлю. Її шлях був вельми непростим, адже спочатку дівчина дісталася Ганновера, де залишила свій автомобіль, а потім літаком через Стамбул прибула в Тель-Авів. Репяхова наполягає, що вона не втекла з України і не розглядає Ізраїль, як тимчасовий прихисток. Насправді вона відвідала свою сестру, яка проживає там дуже давно. Офіційно Катя гостює.

Віктор Павлік розплакався через маленького сина на очах у шанувальників

Віктор Павлік розплакався через маленького сина на очах у шанувальників. Скріншоти особистої сторінки блогерки

І хоча Віктор Павлік цілими днями гастролює Україною і намагається надихати співвітчизників рухатися далі, він дуже сумує за своєю сім’єю. Особливо за крихіткою Михайликом. Нещодавно Катя показала, як зірковий батько спілкувався зі своїм сином по відеозв’язку. Чоловік настільки розчулився, що почав плакати. Його голос тремтів від щастя.

“Синку, мій коханий Мішенька. Зубки в тебе вже вилізли, так, синку? Таточко постійно про тебе думає”, — сказав Віктоп Франкович малюку.

Катя поставила перед Михайлом телефон, а сама відійшла на певну відстань та знімала, як відбувається спілкування між татусем та сином.

Варто відмітити, що у Каті на даний момент дуже важкий період. Вона втратила свій бізнес, про яких мріяла досить довго. Дівчина вклала у нього шалені гроші і розраховувала відкрити найближчим часом. Тепер її інвестиції знищені.

Схожі статті