Леся Нікітюк розкрила секрет, що робить сьогодні її друг по тревел-шоу “Орел і Решка” Андрій Бєдняков

Дружба, якщо вона міцна, лишається між людьми на все життя. І жодні труднощі не зможуть її зламати. Проблеми тільки зміцнять дружбу, у цьому немає сумніву

Після подій, що відбулися 24 лютого 2022 року, в голові у кожного українця все змінилося. Стало зрозуміло, що у цьому житті є пріоритетом. Виявилося, що це – життя людини. Ці події згуртували наш народ, люди стали ставитись один до одного по-іншому. В ім’я перемоги були забуті образи та розбіжності. А дружба людей стала ще міцнішою. Леся Нікітюк нещодавно розповіла про свого давнього друга з тревел-шоу “Орел і Решка” Андрія Бєднякова.

Андрій Бєдняков сам родом із Маріуполя
Андрій Бідняков цікавився як Леся працює волонтером

Раніше вони мали багато непростих ситуацій у житті. Леся Нікітюк та Андрій Бєдняков не припинили спілкування і після подій в Україні 24 лютого 2022 року. Леся Нікітюк підтримувала Андрія Бєднякова, коли його рідні були в Маріуполі. І сьогодні вони разом роблять усе можливе, аби наблизити перемогу України над росією. Як розповіла Леся Нікітюк, вони з Андрієм Бєдняковим постійно спілкуються, а також із його дружиною Настею. Події, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року застали Андрія Бєднякова за кордоном, а його рідні були на той час у Маріуполі. Андрій дуже хвилювався за їхню долю. Також Леся Нікітюк розповіла, що Андрій Бідняков цікавився як вона працює волонтером. І коли вона сказала, що їм потрібне, то Андрій допоміг грошима. І продовжує допомагати всім, чим може. Це те, мале, що може зробити для перемоги України. Леся Нікітюк зі своїм волонтерським гуртом дуже вдячні Андрію Бєднякову. Всі вони знають, що українці переможуть завдяки доблесним ЗСУ та таким людям як Андрій Бєдняков. Слава Україні!

Схожі статті