Чоловік Камалії Мохаммад Захур забрав доньок і покинув співачку: залишившись з мамою, виплакала всі очі

Відома українська співачка Камалі дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, як її чоловік поїхав з доньками з України. Усі деталі в нашій статті.

Шанувальники української співачки Камалії добре пам’ятають, як вона проводила кінець лютого. Увесь час зірка знаходилася у підвалі свого будинку, плакала і в сльозах зверталася до своїх підписників.

Емоційні відео співачка дійсно справляли враження. І необхідно відмітити, що поруч з нею не було ні дітей, ні її чоловіка Мохаммада. Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, в чому ж була справа.

Чоловік Камалії Мохаммад Захур забрав доньок і покинув співачку

Мохаммад Захур забрав доньок за кордон, а Камалію залишив у Києві
Чоловік Камалії Мохаммад Захур забрав доньок і покинув співачку

Журналістам видання Rozvorot.info співачка розповіла про те, як її чоловік забрав доньок Арабеллу та Мірабеллу до Лондону і покинув її разом з мамою Інною Петрівною в Києві.

“На родинній нараді було вирішено до канікул відправити доньок до Лондона разом із Захуром. Я ж залишилась у Києві, працювала над піснями та новим альбомом, готувалася до презентації кліпу 24 лютого та виступу на музичній премії YUNA… Всі плани було перекреслено обстрілами, а замість розповіді про творчі моменти я з підвалу писала пости в соціальних мережах, намагаючись докричатися про те, що відбувається в нашій країні. Чоловік наполягав, аби я нарешті виїхала. Я ж трималася до останньої межі — нею стали сльози моїх донечок у телефоні. Моя мама відмовилась від евакуації та залишилася в Україні”

Так, артистка підкреслює, що сама захотіла залишитися і чинила супротив ідеї поїхати до останнього.

Схожі статті