73-річна Алла Пугачова вбралася у кольори українського прапора та викликала резонанс у земляків (ФОТО)

Алла Пугачова і Максим Галкін полишили рф, перебравшись до Ізраїлю. Якщо гуморист прямо заявив про свою позицію, то його дружина ніяк не стала коментувати всі події.

Алла Пугачова. Героїня цього матеріалу – популярна артистка, яку знають не лише на просторах колишнього СРСР, а й закордоном. Цікаво, що на відміну від своїх колег, артистка завжди оминала тему політики та не висловлювала публічно своїх поглядів.

Примадонна утримувалася від коментарів навіть у ті часи, коли Філіп Кіркоров загравав з неоднозначними темами. Втім, бути осторонь всіх подій, що відбуваються між Україною та росією, знаменитість не змогла.

У мережі спливло фото, де співачка прийшла на публічних захід, обравши для наряду кольори українського прапору.

73-річна Алла Пугачова вбралася у кольори українського прапора

Примадонна впевнено крокує за руку зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, знаючи, що у москві її вчинок викличе резонанс. Зауважимо, що цій світлині вже 8 років. Її було зроблено під час відкриття конкурсу “Нова хвиля” у Юрмалі у 2014 році. Схоже, Алла Борисівна ще у ті часи не підтримувала дії своєї країни.

У 2022 взагалі емігрувала з коханим та дітками до Ізраїлю. Більше того, Максим Галкін відкрито засудив дії рф, а ще вирішив підтримати українських біженців коштами. Гуморист збирається дати кілька концертів, виручку з яких витратить саме на наших земляків.

“Частину зароблених грошей я вирішив перерахувати на допомогу українським біженцям. Я думаю, що тим, хто вже купив квитки, буде приємно дізнатися, що ми таким чином разом зробимо добру справу”, – написав артист.

Схожі статті