Наречена екс-чоловіка Ані Лорак Налчаджиоглу присоромила співачку і поставила остаточну крапку на її репутації

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак та українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу поставила крапку на репутації зірки.

Останні 8 років Ані Лорак була небажаною гостею в Україні для багатьох її співвітчизників. Зрада співачки не забувалася, а її поведінка у 2022-му все розставила на свої місця. Знаменитість втекла з росії до Арабських Еміратів і не виходить на зв’язок за жодних обставин. Складається враження, ніби артистка вирішила повністю уникнути відповідальності та сховатися до настання більш спокійних часів.

Звісно, усі українські колеги засудили її поведінку, а наречена її колишнього чоловіка Мурата поставила крапку на її репутації, сама того не усвідомлюючи.

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак Налчаджиоглу присоромила співачку

Так, не дивлячись ні на що, у знаменитості були фанати, які були готові захищати її до останнього. Зокрема на сторінці колишнього чоловіка співачки та його нареченої постійно писали коментарі, згідно яких, кращої за Ані Лорак немає на світі, а нова обраниця бізнесмена незабаром зникне.  Цікаво, що Кароліна жодного разу не звернулася до своїх шанувальників з проханням зупинити хейт у сторону пари.

Наречена турецького красеня довго мовчала. Втім, скромна візажистка Лілія нещодавно показала, наскільки вона відрізняється від попередньої коханої Мурата. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі декілька дуже патріотичних постів, вщент зруйнувавши залишки поваги аудиторії до Кароліни.

Варто відмітити, що окрім публічної підтримки України, вони з Муратом також займалися волонтерством.

Схожі статті