Чоловік не поруч, але є “кращий друг”: Шовкопляс вперше розповіла про супутника, який не дає їй засумувати

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше розповіла про таємничого кращого друга, з яким вона проводить час в Києві. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс не так давно повернулася до Києва. На даний момент знаменитість розлучена зі своєю родиною, яка знаходиться у більш безпечниму для них місці. Тим часом журналістка вирішила, що робота не чекає і повернулася до студії “Сніданку з 1+1”. Нагадуємо, що Неля Шовкопляс заміжня і виховує двох маленьких хлопчиків.

Шовкопляс вперше розповіла про супутника, який не дає їй засумувати без сім’ї

На Великдень зірка залишилася також без родини, але компанію її склали її друзі та колеги. Також нещодавно вона пригадала про таємничого кращого друга, який провів з нею цей особливий день. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, коли розповідала про те, як обирала фотографії для публікації та через які емоційні гойдалки їй постійно доводиться проходити.

Хто ж цей таємничий кращий друг Неля Шовкопляс навіть не натякнула, але імовірніше за все вона має на увазі Руслана Сенічкіна або Єгора Гордєєва. Ні для кого не секрет, що телеведучі мають дуже теплі стосунки і, наприклад, Сенічкін вже давно є кращим другом Людмили Барбір, з якою він і подорожує, і проводить час поза роботою.

Варто відмітити, що і фотографії, які постійно з’являються на офіційній сторінці ранкової програми, вилучають радість та ніжність. На кадрах журналісти постійно обіймаються, притуляються одне до одного та демонструють прив’язаність.

Також неможливо не пройти повз вищезгаданої фотографії і не зробити компліменти Нелі. Які б важкі часи не були, але телеведуча виглядає просто неймовірно.

Схожі статті