Як склалася кар’єра переможців “Голосу країни” Сасанчина та Лазановського: з шоу-бізнесу на касу і в ковбасний

Переможцями останніх сезонів вокального талант-шоу "Голос країни" стали Роман Сасанчин і Сергій Лазановський, кар'єра яких не одразу пішла вгору.

За ті роки, що на українському телебаченні існує вокальне шоу “Голос країни”, десятки талановитих виконавців стали справжніми зірками, але не завжди шлях до популярності легкий і короткий.

Роман Сасанчин

Роман двічі здобував перемогу в “Голосі” — у 2015 році в дитячому сезоні, а у 2020-му вже в дорослому, і обидва рази під наставництвом поп-діви Тіни Кароль.

В якості призу Сасанчин отримав власну квартиру в Києві, яку він вже зі своєю дружиною Іванною прийняв рішення продати, коли пара стала батьками.

Фанати виконавця були впевнені, що його кар’єра злетить вгору, тим більше що на його рахунку два тріумфи, але реальність виявилася суворою — коли закінчився “Голос”, почався карантин, через що всі замовлення на виступи, весілля та інші заходи відмінилися.

Роман Сасанчин
Як склалася кар’єра переможців Голосу країни Сасанчина та Лазановського

Хлопцеві навіть довелося влаштовуватися на роботу в супермаркет касиром:

“Було таке, що просто приходили і в шоці були, що як так сталося — там вчора на “Голосі”, сьогодні на касі. Таке буває”, – розповідав Сасанчин в одному з інтерв’ю.

Зараз співак вже не працює на касі та намагається заробляти на життя творчістю.

Сергій Лазановський

Переможець “Голосу країни-11” Сергій Лазановський, здавалося, відкрив собі двері в шоу-бізнес, але після 24 лютого 2022 року хлопець був змушений забути про співи.

Щоб мати копійку на фінансову допомогу ЗСУ, а також оренду квартири і утримання улюбленої кішки, виконавець влаштувався продавцем-консультантом у ковбасний магазин.

Як склалася кар'єра переможців Голосу країни Сасанчина та Лазановського
Як склалася кар’єра переможців Голосу країни Сасанчина та Лазановського

Лазановський творчість не полишає, але розуміє, що не треба впадати в паніку та подавати приклад іншим людям нічого не боятися, лише так все вийде.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.