Камалія пояснила, чому так емоційно поводилася у лютому: плакала і кричала у камеру кожного дня через батька

Відома українська співачка Камалія вперше розповіла, чому дуже емоційно поводилася наприкінці лютого. Виявляється, на стан артистки повпливав її батько.

Як відомо, знаменита українська співачка Камалія наприкінці лютого залишилася з мамою у своєму особняку, не дивлячись на той факт, що її чоловік Мохаммад Захур разом з доньками поїхав до Великобританії.

Знаменитість раз-у-раз виходила на зв’язок зі своїми підписниками у жахливому емоційному стані. Артистка плакала, проливала сльози, кричала і не приховувала свого шоку від всього, що відбувалося. І це при тому, що насправді пару попередили про небезпеку. Власне через це Арабелла і Мірабелла були евакуйовані заздалегідь.

Камалія пояснила, чому так емоційно поводилася у лютому

Родина Камалії понесла втрату
Камалія пояснила, чому так емоційно поводилася у лютому

У світле свято Пасхи, співачка дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, яке було опубліковано на офіційному акаунті програми в соціальній мережі Instagram. Онлайн Камалія зізналася, що дуже не хотіла покидати рідний дім, і чоловіку довелося її сильно вмовляти.

Але найбільшим потрясінням для неї стало те, що її батько, який проживає в Чернігові не виходив на зв’язок понад два тижні. Саме це і розхитало їй нерви. Інших родичів артистки, яких в неї дуже багато, спіткав той самий сценарій. Камалія не могла зв’язатися ні з ким, а також хвилювалася за своїх коней.

Саме цим і пояснюється її емоційність, яка дійсно вражала. Коли співачці таки вдалося додзвонитися до батька, вона зібрала свої валізи і допомогла евакуюватися родичам. До своєї сім’ї вона дісталася автомобілем. Варто відмітити, що хоча і матір вдалося вмовити поїхати, Інна Петрівна не витримала і повернулася назад.

Схожі статті