46-річна Падалко розповіла, чому її чоловік Єгор Соболєв посварився з батьками, які мешкають у сусідній країні

Після 24.02.2022 року світ змінився. Більшість демократичних країн засудили дії росії щодо України. Змінилися думки не просто у людей, а й навіть родичі стали ставитись по-іншому один до одного

Події, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року, змусили багатьох людей у ​​нашій країні та в усьому світі переглянути своє ставлення до російської федерації та росіян загалом. Люди стали по-іншому ставитися до цінностей життя та самого життя. Багато хто змінив свої пріоритети. Ці події в Україні торкнулися і представників шоубізнесу, як українських, російських та міжнародних. Нещодавно Марічка Падалко розповіла, що сталося між чоловіком Єгором Соболєвим та його батьками, які проживають у сусідній росії.

Марічка Падалко
Марічка Падалко констатує, що мати її чоловіка переживала за свого сина і бажала їм, щоб у них було все добре

Щойно розпочалися події в Україні 24 лютого 2022 року Марічка Падалко повідомила батькам її чоловіка, що Єгор Соболєв пішов захищати нашу країну. Адже для будь-яких батьків найголовніше, щоб їхні діти перебували у безпеці та були здоровими. Марічка Падалко написала мамі Єгора Соболєва, щоб вона за нього молилася. Марічка Падалко констатує, що мати її чоловіка переживала за свого сина і бажала їм, щоб у них було все добре. Однак після того, як Єгор Соболєв далі спілкувався зі своїми батьками, то зауважив, що вони зовсім не засуджують росію за її дії щодо України. Після того, що Єгор Соболєв побачив в Ірпені, він розповів це батькам, однак вони знову не засудили росію. І тоді Єгор сказав, що більше не буде спілкуватися з батьками та написав їм та їхній країні прокляття. Марічка Падалко дуже здивувалася як Єгор спілкувався зі своїми батьками. Далі Єгор Соболєв сказав, що не спілкуватиметься з батьками, поки вони не покаються як громадяни росії. Це правильне рішення!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.