Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська відгуляла гучне весілля та показала обручки: “Майбутнє буде надзвичайним”

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська вперше після розлучення з В'ячеславом Узелковим відгуляла гучне весілля та показала обручки.

За скандальним розлученням Марини Боржемської і В’ячеслава Узелкова спостерігала вся країна, адже раніше їхню пару називали однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Втім, насправді все виявилося не так гарно, як виглядало на картинці — фітнес-тренерка натякала на те, що колишній чоловік міг застосувати вдома фізичну силу навіть у присутності дітей, а він у відповідь все заперечував і запевняв, що не розуміє, навіщо екс-дружина поливає його брудом.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська відгуляла гучне весілля та показала обручки

Навіть зараз, у ці непрості часи, пара не примирилася. Натомість у себе в Інстаграмі Боржемська несподівано показала обручки та фото з весілля.

Після розлучення з Узелковим Марина Боржемська відгуляла весілля

Зірка шоу “Зважені та щасливі” виклала серію світлин з РАЦСу та написала:

“Кохання перемагає завжди. Наше життя йде, як би ми не хотіли його поставити на паузу до повної перемоги, а потім просто продовжити з місця, де зупинилися. Так не буде. Ми маємо усвідомити, що життя не може зупинитися та почекати. А ми не будемо такими, як були до 24 лютого. Якщо пара приймає рішення офіційно оформити шлюб та бути разом в такий непростий час — це рішення ще більш усвідомлене та обдумане, ніж у мирний. Сьогодні я була на весіллі своїх близьких знайомих. Передавала їм обручки. І по-справжньому відчула, що я живу та все навколо наповнене життям. Життя продовжується. І воно у нас буде неймовірним. Наше майбутнє буде надзвичайним. Варто лише продовжувати жити. Все буде Україна!”.

Коментатори побажали щастя молодим та мирного неба усім.

Схожі статті