34-річна Настя Каменських нарешті перебралася за океан та розплакалася перед фанатами: “Дякую, що ми українці”

Настя Каменських ще у 20-х числах лютого поїхала з України та разом з коханим Потапом опинилася в Іспанії. Зараз зірка повідомила, що побувала у новій країні.

Настя Каменських завжди обожнювала подорожувати. Побувала зірка у багатьох екзотичних країнах і навіть минулого року дісталася Мексики. Артистка ще у середині лютого, як виявилося, планувала поїздку до Іспанії. Втім, навряд чи вона знала, що затримається там надовго.

Часу наша поп-діва не гає, а вперто штурмує телеефіри місцевого телебачення, розповідаючи правду про події в Україні. Нещодавно виявилося, що зірка разом з Потапом побувала і у Штатах. У шикарному тренчі, з тематичними написами про свободу держави вона з’явилася перед тамтешньою публікою.

“Я дуже вдячна, що ми з Льошою мали можливість на LatinAMAs у США гордо тримати наш прапор і розповісти про ситуацію в наших українських містах, привернути увагу до проблеми миру в Україні. Дякую Потапу, що був поряд. Дякую, що ми Українці!”, – натхненно написала знаменитість.

Втім, артистка не приховує, що їй важко на чужині. Вона ні разу не коментувала те, як почувається в імміграції, що змінилося у її житті, проте, все ж таки не витримала і розплакалася прямо на камеру у сторіз в Інстаграмі.

“Я повторюю собі знову і знову, що все буде добре, але…”, – натякає поп-діва, що її серце розбито.

34-річна Настя Каменських нарешті перебралася за океан

Потап же на відміну від дружини, тримається більш оптимістично. Він активно висміює рашистів, кепкує з недалеких їхніх вояк, а ще намагається підтримувати морально фанатів, які опинилися у скруті.

Схожі статті