Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків: скромниця-мама і брутальний батько в шкіряній куртці

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вперше показав своїм шанувальникам, як виглядають його батьки. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник наприкінці лютого прийняв рішення вивезти свою кохану дружину Христину та трьох маленьких синів до Івано-Франківська. Там на них чекали батьки дівчини.

8-річний син Григорія Решетніка щоранку питає у мами, коли закінчиться війна
Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків

Журналіст неодноразово зізнавався, що мріяв одразу ж повернутися до Києва, але його сім’я наполягала на тому, щоб він залишився разом з ними. Як відповідальний голова сімейства, він прийняв рішення підтримувати кохану та спадкоємців. Варто відмітити, що його батьки, які все життя прожили в Миколаєві також опинилися в Івано-Франківську, вочевидь у будинку сватів.

Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків

Раніше телеведучий не показував своїх рідних широкій аудиторії, але ця Пасха стала виключенням. Так, нещодавно на особистій сторінці Григорія Решетніка в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька кадрів з його батьками.

Варто відмітити, що рідні люди телеведучого складають дуже приємне враження. Мати одягнена вельми скромно та зі смаком, а батько, вочевидь віддає перевагу хуліганському стилю, який включає вироби зі шкіри.

Нагадуємо, що не так давно Григорій Решетнік зізнався, що прийняв рішення повністю перейти на українську мову. Раніше чоловік спілкувався російською, так як народився у російськомовному містечку. З дружиною він також спілкувався рідною мовою, поки вона говорила солов’їною. Зараз родина, здається, повністю перейде на українську.

Також пара одразу ж повернулася до Києва, як тільки з’явилася така нагода. Однак ця поїздка принесла більше болю, ніж радості.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".