46-річна Марічка Падалко зізналася, що купила ще одну квартиру у скрутні часи: скільки витратила на апартаменти?

Марічка Падалко зізналася у несподіваній покупці, нетиповій для складних часів. Чому зірка відважилася на придбання нерухомості та де планує жити?

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу переживає, як і всі ми непростий час. Знаменитість проводжала чоловіка у лави захисників, а з малими дітьми довелося також попрощатися: вони ще на початку війни поїхали у безпечне місце на захід України.

Втім, виявилося, що подружжя Падалко-Соболєва передчувало небезпеку та готувалося до нинішніх подій. Кожен по-своєму. Єгор проходив вишкіл і не роздумуючи взяв до рук зброю, коли ворог перейшов наш кордон. Захищав рубежі Ірпеня та був одним з тих, хто увійшов до звільненого міста.

Марічка ж займалася побутовими проблемами та безпекою дітей. На фоні обговорення майбутнього, в обранця Падалко виникла ідея взяти нерухомість на заході України.

“У Єгора виникла ідея – що нам треба купити якусь маленьку квартиру на заході України, куди ми вивеземо дітей. В результаті ми зняли всі свої можливі та неможливі заощадження, і 15 грудня ми придбали маленьку квартиру”, – поділилася ведуча.

Зірка зараз дуже вдячна, що чоловік стійко відстоював своє рішення, адже все робилося заради безпеки дітлахів, за яких так переживає зараз їхня мама. Їх вдалося відвезти у безпечне місце ще 23 лютого. Падалко вражена, що її коханий буквально передчував лихо. Сама ж до останнього не вірила, що з Україною може статися біда. Вона навіть збиралася на роботу, коли вже намічалася чорна година. Варто відзначити її зірка таки не полишила.

Схожі статті