55-річна Ольга Сумська вкотре заступилася за старшу доньку: акторка пояснила, чому та продовжує мовчати у москві

Старша донька української акторки Ольги Сумської - Антоніна Паперна - вже декілька років проживає у москві. Там вона вийшла заміж та народила двох дітей.

Після 24 лютого мільйони українців чекали підтримки не лише від світових політиків, а й від лідерів думок – блогерів, артистів та акторів. Адже саме до них повсякчас дослухалася чисельна аудиторія. Тож мовчання деяких знаменитостей відразу негативно впливало на відношення до них. Серед таких “мовчунів” опинилася донька акторів Євгена Паперного та Ольги Сумської Антоніна, яка вже декілька років проживає у москві.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Паперна почала щодня отримувати безліч негативних коментарів та закликів нарешті висловити свою позицію, однак Антоніна продовжувала мовчати. Ольга Сумська вирішила заступитися за старшу доньку та пояснила, чому та відмовляється висловлювати свою позицію.
Акторка пояснила, що насправді Тоня дуже переживає і майже щодня плаче через російську агресію в Україні. Особливо вона розбита тим, що не змогла приїхати на похорон своєї бабусі. Мати Ольги та Наталі Сумської пішла з життя наприкінці лютого цього року.
“Там інше інформаційне поле, воно страшне… Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну чорт знає що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій будинок – ну як це… якби була така можливість, вона б це зробила. Поки що такої можливості немає”, – сказала 55-річна актриса.
Ольга Сумська з Антоніною Паперною та мамою
Ольга Сумська з Антоніною Паперною та мамою
Як відомо, в Ольги Сумської є дві доньки – від першого чоловіка Євгена Паперного та нинішнього чоловіка Віталія Борисюка. Антоніна живе та працює в москві разом із чоловіком – російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку Єву та сина Данила.

Схожі статті