Чоловік Наташі Корольової Тарзан розчарував Андрія Данилка до глибини душі: “Як таке можна сказати?”

Відомий український артист Андрій Данилко, більш відомий за альтер-его Вєрка Сердючка, неабияк розчарувався словами чоловіка Наташі Корольової Тарзана.

Російський танцюрист Сергій Глушко, він же Тарзан, наповнив свій блог у соціальних мережах висловлюваннями на підтримку кремлівської влади, незважаючи на те, що його дружина Наташа Корольова — корінна киянка.

Після цього від Тарзана відхрестилася його зіркова теща Людмила Поривай, оскільки не може змиритися з тим, що її зять несе в маси — жінка відписалася від нього в Інстаграмі, отримавши у відповідь те ж саме.

Мама Наташі Корольової викреслила зі свого життя зятя Тарзана
Чоловік Наташі Корольової Тарзан розчарував Андрія Данилка

Коли позицію Глушка почув Андрій Данилко, то просто не міг повірити своїм вухам, а також зазначив, що його дружина-українка Наташа Корольова мала завадити чоловікові робити подібні висловлювання:

“Слухаю відео Тарзана… Як таке можна сказати, коли у тебе дружина українка з Києва? Я йому не суддя. Я розумію, що він якось по-своєму зомбований, але, може, він так думає… Що сказати? Я не знаю”.

Зауважимо, що Наташа Корольова відзначилася не краще за свого обранця — співачка жодного разу не висловлювалася на підтримку рідної України, тоді як її старша сестра Руся і мама не мовчать, хоч і живуть в Сполучених Штатах Америки.

Андрій Данилко сам зараз знаходиться в Києві і не збирається тікати, хоча й є куди — латвійська артистка Лайма Вайкуле кликала його до себе, коли все тільки почалося.

Сердючка активно дає інтерв’ю, закликає колег по цеху не мовчати та привертає якомога більше уваги світової спільноти до ситуації в країні.

Схожі статті