Віктор Павлік вразив смаками: мріє, щоб його молода дружина Репяхова зістригла волосся і була майже лисою

Відомий український співак Віктор Франкович Павлік повеселив країну жартом про те, якою мріє побачити свою кохану дружину. Усі деталі в нашій статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не з чуток знає, що таке хейтери. Після того, як пара зізналася світу про те, що вони одружуються, на співака та його концерну директорку вилилося немало критики. Пов’язано вона була з тим, що Катя декілька років була коханкою артиста, а розлучення припало якраз на той рік, коли син Віктора Франковича помер від раку (саркоми).

Віктор Павлік мріє, щоб його молода дружина Репяхова зістригла волосся і була майже лисою

З часом кількість людей, які бажали парі зла зменшилася, але Катя досі відчуває на собі гнів публіки. Варто відмітити, що декілька років тому вона прийняла рішення вести власний блог, з якого зараз має достойні прибутки, тож знайти дівчину і розкритикувати її в соціальній мережі не складає труднощів.

Віктор Павлік вразив смаками: мріє, щоб його молода дружина Репяхова зістригла волосся і була майже лисою. Скріншот особистої сторінки блогерки

Однак зірки часто ставляться до цього з гумором. Так, нещодавно на особистій сторінці Каті в соціальній мережі Instagram з’явився скріншот її листування з підписницею, яка в свою чергу надіслала їй коментар Віктора Франковича, що був залишений ним під фотографією однієї з хейтерів. Жінка, яка не жалкувала бруду для Репяхової коротко підстрижена, а співак заявив, що мріє, щоб його дружина підстриглася так само.

Зауваження настільки тонке, що неможливо повністю визначити, яка доля в ньому гумору, а яка правди. Тим не менш, Катя Репяхова посміялася і поділилася цим зі своїми підписниками.

Схожі статті