Сестра Жанни Фріске після пологів привезла новонароджену доньку до сестри: вже розмістилася у хоромах покійної

Сестра відомої Жанни Фріске, яка померла від онкохвороби, після пологів відправилася до будинку покійної родички та облаштувалася там. Усі деталі в статті.

Після смерті онкохворої Жанни Фріске пройшло достатньо часу, щоби біль трохи вгамувався. Її батько тепер має можливість насолодитися компанією онучки, племінниці співачки. Адже нещодавно рідна сестра Жанни народила донечку.

Сестра Жанни Фріске після пологів привезла новонароджену доньку до сестри

Так як Жанна Фріске не була офіційно заміжньою за Дмитром Шепелєвим, після смерті артистки на родину чекали довгі суди, розподіл майна і навіть боротьба за дитину, яку родина співачки програла. Натомість їм залишилася можливість перебувати у будинку, в якому колись жила і мріяла їхня близька людина.

Так, нещодавно Наталя Фріске вирушила у тривалу поїздку разом із Луною (ім’я доньки). А зараз вирішила привезти маленьку до квартири покійної сестри.

Сестра Жанни Фріске після пологів привезла новонароджену доньку до сестри. Скріншот особистої сторінки Наталі

Племінниця Фріске вперше побувала в будинку на Шмітівському проїзді. Сама малеча, зрозуміло, навряд чи усвідомила всю урочистість моменту. Натомість Наталя не змогла стримати емоцій, знімаючи дочку на дивані, на якому колись сиділа її улюблена сестра.

Варто відмітити , що сестра та батько Жанни Фріске всерйоз розглядали можливість назвати дівчинку на честь її зіркової тітки, але згодом відмовилися від цієї ідеї. Чи побачиться Платон Шепєлєв зі своєю двоюрідною сестрою невідомо, але є висока імовірність, що Дмитро дозволить сину бачитися з родичкою.

Нагадуємо, що батько сина Жанни Фріске не дозволяє йому спілкуватися з дідусем та бабусею, а також повністю відгородив його від подруг матері. Хлопчик також захищений від публічності та телебачення.

Схожі статті