Вагітну Настю Каменських викрили фанати: співачка не змогла приховати майбутнє поповнення і засвітила живіт

Відома українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу та спричинила плітки про її можливу вагітність. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

З кінця лютого Настя Каменських та Потап знаходилися далеко від України. Зіркова пара обрала у якості прихистку Іспанію, куди рушила задовго до страшних подій. Пара досі підлягає критиці від аудиторії, але все одно намагається внести щось у перемогу.

Так, нещодавно Настя Каменських повідомила про колаборацію з Black Eyed Peas. Співачка виступала разом з музичним гуртом у підтримку України. Та же засвітився і її чоловік Потап, місцеположення якого журналісти не могли з’ясувати тривалий час.

Вагітну Настю Каменських викрили фанати

Варто відмітити, що для виступу Настя обрала жовто-блакитний тренч, який невигідно підкреслив її фігуру. Мабуть саме це і стало причиною пліток про її вагітність, які знову поширилися в мережі.

У коментарях з’явилося повно здогадок про те, що пара очікує на поповнення. Там же можна знайти докори Олексію Потапенко, який не поспішає боронити свою країну, розважається в Сполучених Штатах Америки.

Вагітну Настю Каменських викрили фанати. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадуємо, що минулого року зіркова пара давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що дуже хоче дітей. Причину, за якої обидва не змогли реалізувати свою мрію Потап і Настя замовчали. Але продюсер запевняє, що хоча багатодітну родину і не відступається від цього бажання.

На питання журналістів, чому Настя Каменських досі не змогла подарувати Потапу спадкоємця, обидва зсилаються на волю Господа. Тож вона ти не полишають надії дізнатися про те, що Каменських виношує дитя.

Схожі статті