43-річна Оля Полякова відверто розповіла про взаємини з мамою та своє перше кохання: “Я довго розвивалася”

У соціальних мережах часто пишуть про життя представників шоубізнесу. Особливо шанувальників цікавить взаємини зірок. Як вони закохуються, одружуються та розлучаються

Кохання – це таке почуття, яке не підвладне логіці. До більшості людей кохання приходить раптово. Досить одного погляду двох людей і спалахує іскра. А ось розгориться з іскри багаття кохання – це у кожної людини індивідуально. Оля Полякова розповіла про своє перше кохання. У майбутньої співачки перше кохання сталося в училищі.

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через стан здоров'я
Оля Полякова розуміла, що мама її завжди любить

На той час її хлопець був уже дорослим. Як сказала Оля Полякова: “Я довго розвивалася”. Нині вона дивиться на свою старшу доньку Машу. Вона така сама. Говорить мені: “Ну чому в мене досі немає хлопця? Навіть у молодшої сестри є! Це було смішно слухати, бо молодша донька на той час не мала хлопця, а просто приходив у гості такий самий за віком хлопчик. Оля Полякова відповіла дочці: “Маша, все нормально: у твоєї мами хлопець теж з’явився лише у 18-ть”. Розповіла Оля Полякова і про свою маму. Виявляється, у дитячому віці майбутній співачці доводилося відстоювати свою думку. А зараз вони з мамою подружки. А в дитинстві Олі Полякової неодноразово доводилося доводити, що має талант і що Оля Полякова все може. Мама відповіла неконкретно. Було незрозуміло чи підтримує вона доньку чи ні. Однак у душі Оля Полякова розуміла, що мама її завжди любить. І тому, коли вона виховує своїх двох дочок, намагається згадати ті позитивні моменти свого дитинства, щоб правильно виховати дітей. Це особливо необхідно в цей важкий час, в якому знаходиться Україна.

Схожі статті