Маша Єфросиніна вперше розповіла про свою розмову з Максимом Галкіним: “Замку вже немає, готується…”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про свої розмови з Максимом Галкіним і те, що з ним відбувається зараз. Усі деталі в статті.

Наприкінці лютого відомий російський говорить Максим Галкін відкрито виступив проти політики своєї держави, забрав сім’ю і рушив до Ізраїлю. Не дивлячись ні на що, він притримувався своєї точку зору та захищав принципи гуманізму. Його дружина Алла Пугачова довго зберігала мовчання, але згодом дала зрозуміти, що повністю підтримує чоловіка.

Маша Єфросиніна вперше розповіла про свою розмову з Максимом Галкіним

Виявляється, Примадонні та гумористу це дорогого коштувало. Нещодавно відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що розмовляла з зіркою по телефону і дізналася певні новини. Зокрема у гумориста відібрали його замок, в який він колись інвестував шалені гроші, а також нищать його кар’єру. Журналістка зізналася, що Галкін не дозволив їй розповідати всі деталі, але влада російської федерації робить усе, щоб видалити його з російського інфопростору.

“Він втратив усе. Він не давав мені дозволу говорити подробиці, але, скажу так, замку вже немає. Усе забрали. Готується кримінальна справа, його за повною програмою випалюють, викреслюють”, – розповіла Єфросиніна.

Варто відмітити, що сам Максим Галкін реагує на свій вчинок не як на героїзм, а як на ставлення до цієї ситуації будь-якої нормальної людини.

Нагадуємо, що зараз знамениті знаходиться разом зі своєю дружиною в Ізраїлі. Там у пар є нерухомість в Кесарії. Їхні діти вже ходять до школи, але можливість повернутися до рідної України тане на очах. Втім немає сумнівів, що коли в них дійсно з’явиться така можливість, їхньому життю нічого не загрожуватиме, вони повернуться.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.