Як виглядає екс-дружина Володимира Остапчука, яка помстилася за зради і влаштувала йому пекло: таку не забути

Як виглядає колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука, яка перетворила його життя на справжнє пекло після розлучення?

Декілька років тому український шоу-бізнес прогримів вiд небувалого скандалу. Вся справа в тому, що Володимир Остапчук повідомив про розлучення зі своєю першою дружиною прямо в ефірі танцювального шоу. І все би нічого, але екс-дружина знаменитості одразу відреагувала на його вчинок і почала поливати чоловіка брудом.

Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно
Як виглядає екс-дружина Володимира Остапчука, яка помстилася за зради і влаштувала йому пекло

Як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука, яка не спустила йому з рук невірність

У ході її викриттів з’ясувалося, що Володимир Остапчук не був вірним чоловіком, дозволяв собі негідні речі по відношенню до неї та дітей, і м’яко кажучи не цікавився своїми спадкоємцями. Деякі речі телеведучий заперечував, про щось навіть не згадував у своїх спростуваннях. Однак його репутація все одно була знищена вщент.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Як виглядає екс-дружина Володимира Остапчука, яка помстилася за зради і влаштувала йому пекло

Згодом Олена Войченко пояснила свою поведінку. Виявляється, перед тим як піти, Володимир благав її не заявляти про розлучення публічно, так як це могло нашкодити його професії. Але буквально через декілька днів повідомив це самостійно, на всю Україну, за власною версією. Войченко не сподобалося, що її обвели навколо пальця і вона вирішила помститися коханому за цей вчинок.

Пройшло кілька років, але сварки між екс-подружжям не зупиняється. Дійшло навіть до судів, адже Олена не дозволяла у Остапчуку бачитися з дітьми. Пара досі не змогла дійти консенсусу, і здається, що цього не станеться ніколи.

Схожі статті