Олег Винник зник, але на заміну йому прийшов інший Винник: однофамілець повелителя вовчиць забрав усю його славу

Здається, що Олегу Виннику доведеться дорого заплатити за своє зникнення у непрості часи для його Батьківщини часи. На заміну повелителю вовчиць прийшов інший.

Наприкінці лютого, коли українські артисти мали можливість говорити на весь світ про те, що відбувається в Україні, Олег Винник, який має неабиякий вплив у Німеччині (адже був зіркою театру в Берліні), просто зник.

Виконавець час від часу з’являвся на власному акаунті в соціальній мережі, щоб привітати своїх підписників, або поговорити про круглу дату. Але здебільшого його вовчиці не дочекалися тієї активності, яку продемонстрували інші артисти. За цією схемою почала поводитися і його бек-вокалістка Таюне.

Зважаючи на те, що вона вважається його таємною дружиною, то це багато чого пояснює.

Олег Винник зник, але на заміну йому прийшов інший Винник

Але український шоу-бізнес приймає нові обличчя і радий приймати у свої ряди тих, хто готовий надавати новий сенс мистецтву та культурі. Однофамілець Олега Віктор Винник разом з музичним гуртом “Мері” створив композицію, яку почали активно рекламувати у соціальній мережі Instagram вітчизняні зірки.

Віктор Винник і МЕРІ
Олег Винник зник, але на заміну йому прийшов інший Винник

Варто відмітити, що нова робота музиканта дуже сподобалася українцям, які як ніколи готові прослуховувати патріотичні треки.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Пономарьов разом з Дзідзьо, Антитілами, Юрієм Ткачем та Євгеном Кошовим створили трек, який лише за добу набрав в ютубі мільйон переглядів, а через три дні цифри піднялася до трьох мільйонів. До цього тренду приєдналася і Леся Нікітюк, яка активно висміює росіян у своїх кліпах. Українці підхоплюють патріотичні мотиви і насолоджуються музикою, яка мотивує їх на перемогу.

Схожі статті