Софія Ротару за одне інтерв’ю отримує гроші, за які можна придбати цілий особняк: апетити легенди естради вражають

Ні для кого не секрет, що артисти рівня Софії Ротару просять за свої приватні виступи або інтерв'ю шалені гроші. Однак розмір гонорарів легенди української естради навіть важко уявити.

Легенда української естради Софія Ротару ніколи не приховувала, що задоволення послухати її особисто на приватному заході коштує немаленьких грошей. Артистка виступає рідко, здебільшого за кордоном, або дає великі концерти.

У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира
Софія Ротару за одне інтерв’ю отримує гроші, за які можна придбати цілий особняк

Софія Ротару за одне інтерв’ю отримує гроші, за які можна придбати цілий особняк

За своє життя вона заробила такі статки, що необхідність працювати відпала, але вона це робить заради задоволення і заради крупних гонорарів. За ці гроші вона встигла придбати декілька маєтків, купу елітних квартир і влаштувати бізнес.

У зв’язку з останніми подіями російські журналісти почали активно копирсатися в брудній білизні Софії Михайлівни і дещо їм таки вдалося знайти. Виявляється, навіть за велике інтерв’ю Софія Михайлівна може запросити такі гроші, які звичайним українцям навіть і не снилося.

У бесіді з порталом BLITZ+ продюсер Сергій Лавров озвучив гонорари, які пропонувалися Ротару за участь у “Секреті на мільйон” або “Російських сенсаціях”.

“Наразі пропонуються такі суми, від яких неможливо відмовитись. Поки що я знаю лише одну артистку, яка відмовилася від нечуваних сум. Я знаю, що за її прихід у ток-шоу, такі як Секрет на мільйон, Російські сенсації, їй давали 200 тисяч євро (близько 16 мільйонів рублів), щоб вона просто прийшла і просто поговорила”

Втім, цілком імовірно, що Софію Михайлівну Ротару не влаштовують навіть такі суми через особливі санкції, які вона особисто накладає на російське телебачення.

Схожі статті