Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова принизила Олю Полякову: “Назавжди в історії в кокошнику”

Колишня дружина відомого українського виконавця Олександра Пономарьова Олена Мозгова публічно висміяла Олю Полякову та Оксану Білозір. Усі деталі в статті.

Не так давно дві відомі українські виконавиці Оля Полякова і Тоня Матвієнко потрапили у небувалий скандал. Оксана Білозір звинувачувала їх у тому, що вони переступили межу закону і виконували пісні, на які в них немає права. Жінка голосно пригрозила їм судом.

Олю Полякову і Тоню Матвієнко чекають довгі суди
Колишня дружина Пономарьова 
Олена Мозгова висміяла Олю Полякову та її патріотизм

Втім, довго на відповідь чекати не довелося. Обидві артистки дали відсіч Оксані, вказавши в чому вона помилилася і захистивши свою честь.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова висміяла Олю Полякову та її патріотизм

Відома українська продюсерка, колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова добре розбирається у таких речах і звісно завжди дає дуже гострі та лаконічні коментарі, які цікаві її аудиторії. Нещодавно підписники зірки сильно її просили поділитися власною думкою стосовно ситуації, яка склалася.

Тож Олена Мозгова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличкий текст, який присвятила скандалу між Олею Поляковою, Тонею Матвієнко та Оксаною Білозір.

Колишня дружина Пономарьова
Олена Мозгова висміяла Олю Полякову та її патріотизм. Скріншот публікації продюсерки

Власне, продюсерка дала зрозуміти Королеві ночі, що її образ рушником в Україні її не забудуть, а також висміяла вчасний патріотизм Оксани.

Нагадуємо, що Олена Мозгова на даний момент активно допомагає захисникам України і кожного дня готує для них різні страви. Її чоловік Девід Аксельрод приєднався до територіальної оборони.

Схожі статті