Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок з фанатами з кінця березня: зять Ніни Матвієнко зник на службі в теробороні

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян з кінця березня на зв'язок з фанатами не виходить, проте відомо, що музикант несе службу в територіальній обороні.

24 лютого 2022 року життя українців розділилося на до та після, адже саме в той день росія розв’язала війну проти України.

Потрясінням це стало і для зірок шоу-бізнесу, але більшість зіркових чоловіків показали себе справжніми захисниками та стали на захист Батьківщини.

Лави ЗСУ поповнили співак Макс Барських, хореограф Дмитро Дікусар, фронтмент “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, ряди територіальної оборони поповнили Юрій Ткач, Нікіта Добринін, учасники 2 сезону реаліті-шоу “Холостячка” Андрій Задворний, Дмитро Шевченко, Максим Тарапата, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, музиканти Тарас Тополя, Андрій Хливнюк, Олег Михайлюта і не тільки.

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян теж пішов боронити рідну неньку, хоча й Тоні Матвієнко було дуже нелегко відпустити коханого — це найважче, що їй довелося зробити після 24 лютого. При цьому співачка неабияк пишається обранцем.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок з фанатами з кінця березня

Дуже рідко зараз артист виходить на зв’язок з фанатами в соціальних мережах. Свій останній допис в Інстаграмі Мірзоян зробив ще 24 березня, коли поділився новою піснею, яку написав у перший тиждень війни.

За словами співака, він дуже добре пам’ятає ті емоції, котрі переживав на той момент, але попри все з самого початку точно усвідомлював, що лишається.

Арсен Мірзоян не виходить на зв'язок з фанатами з кінця березня
Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок з фанатами з кінця березня

Більше звісточки про себе Арсен шанувальникам не залишав, однак привітати кохану дружину Тоню Матвієнко з днем народження у квітні не забув.

Схожі статті