36-річна Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені: “Без даху над головою”

Популярна українська співачка Оля Цибульська розповіла, що зараз роблять її батьки, аби отримати компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені.

Оля Цибульська завжди активно спілкувалася з численними шанувальниками, знаходячи в собі сили підтримати співвітчизників навіть у найскрутнішу годину.

Війна цього не змінила — артистка як і раніше тримає зв’язок з підписниками у соціальних мережах, але іноді підтримки потребує вона.

Так, коли Ірпінь знаходився під тимчасовою окупацією російських військ, зірка не могла зв’язатися з рідними батьками, які живуть там, і не знала, чи живі вони.

На щастя, маму й тата Олі вдалося евакуювати, однак постраждала їхня квартира — в будинок влучив ворожий снаряд.

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко
Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені

Коли про це стало відомо, Цибульська не стала приховувати, що вони звертатимуться за державною допомогою на відбудову зруйнованого житла.

Цього разу у себе в Інстаграмі співачка поділилася, як просуваються справи:

“Розказую, як події із квартирою батьків. Сьогодні батьки були в місті, в Ірпіні, і подали заяву в адміністрацію на ім’я Олександра Григоровича Маркушина (міського голову Ірпеня) про те, що майно дійсно зруйноване. До цього я вам говорила, що потрібно було подати довідку в Дію, зареєструвати пошкодження, додати фото. Далі наступний етап — написати у своєму населеному пункті на ім’я мера чи голови сільради, я так розумію, заяву про те, що все відбулося, додати всі документи. І ще один етап — це треба у поліції відкрити кримінальне провадження про пошкодження майна. Подаємо документи, подаємо все, що потрібно, далі буду тримати вас в курсі, що відбувається”.

Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені
Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені

Схожі статті