33-річна MamaRika не витримала у Європі й повернулася з сином в Україну: чоловік співачки не тямить себе від щастя

Українська співачка MamaRika, яка на початку повномасштабного вторгнення росії поїхала за кордон, повернулася в Україну разом із сином до чоловіка.

Дев’ять місяців тому українська співачка MamaRika та її чоловіка, шоумен Сергій Середа, стали батьками – у пари народився первісток, якого назвали Давидом. 24 лютого сім’я разом із сином перебували в Києві, коли вранці-рано прокинулися від новини про повномасштабне вторгнення росії на території України.

Анастасія (справжнє ім’я MamaRika) довго відповлялася покидати домівку та хотіла залишитися разом із чоловіком, однак заради маленького сина, якому в лютому було усього 7 місяців, артистка зважилася поїхати за кордон.

MamaRika та Сергій Середа
MamaRika та Сергій Середа

Майже два місяці артистка провела у Варшаві – тут в неї вже декілька років живе мама, тож Анастасія їхала до рідної людини та не мала жодних проблем із житлом. Однак артистка продовжувала сумувати за домівкою, а особливо за чоловіком, з яким вони разом вже 7 років.

На свій страх і ризик MamaRika вирішила повернутися до України разом із сином. Вона не зізналася, до якого міста саме поїхала, проте вже показала в особистому блозі, що вона зустрілася з чоловіком – разом вони відсвяткували 9 місяців маленькому Давидику.

“Я не витримала і повернулася в Україну, на рідну землю, в обійми коханого… Після 1,5 місяця розлуки возз’єднанням нашої сім’ї, ми святкували 9 місяців Давидика. Насолоджуємося кожною миттю разом”, – розказала MamaRika.

Окрім того, MamaRika презентувала нову пісню “Сину”, яку назвала криком душі кожної матері.

“Українська жінка зараз- це символ сили та любові у всьому світі! Кожна з нас подолала страшний та важкий шлях, щоб врятувати свою дитину.Я ніколи не забуду те, як пригортала свого сина Давіда до грудей,коли над нашим будинком пролітали ракети”, – написала Анастасія.

Схожі статті