Імпозантний красень з депутатським мандатом: як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Ще досить юна та невідома Катя Осадча зустріла українського політика і вирішила, що він може стати її супутником по життю. Як виглядає колишній чоловік телеведучої?

Коли відома українська телеведуча Катя Осадча розвивала свою модельну кар’єру, вона зустріла українського депутата Олега Поліщука, який був набагато старший за неї. Через невеличкий проміжок часу пара вирішила побратися, а згодом в них народився первісток Ілля.

Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Катя Осадча і Олег Поліщук
Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка

Подружжя прожило разом недовго, і вже через декілька років Катя зрозуміла, що настала пора розлучатися. Згодом зірка зізнавалася, що вони були занадто різними в усіх сферах. Він був старший за неї, мав абсолютно інші інтереси, займався здебільшого кар’єрою і майже не бував вдома. Тож пара вирішила, що їхні шляхи насправді вже давно розійшлися. Маленький син спочатку залишився жити з мамою, а в досить свідомому віці перебрався до батька.

Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка. Олег Поліщук з сином Іллею

Олег через декілька років знайшов своє щастя з іншою, а Катерина вийшла заміж вдруге лише через 10 років, за Юрія Горбунова. Варто відмітити, що зірка в інтерв’ю завжди говорила про те, що єдине, що змусить її знову побратися — це народження дитини. І варто відмітити, вона не збрехала. Катя вийшла заміж, будучи вагітною від телеведучого.

Зараз вона виховує двох маленьких синів, а свого старшого сина Іллю Поліщука нещодавно відправила на навчання закордон. Хлопець закінчив елітний освітній заклад і вражає своєю схожістю з зірковою матір’ю.

Цілком імовірно, що Катерина Осадча знову стане мамою, адже телеведуча мрії народити дівчинку.

Схожі статті