Суперниця Тіни Кароль Іванна Онуфрійчук засвітила круглий живіт та сколихнула мережу повідомленням: “Буде малятко”

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка минулого року зайняла місце Тіни Кароль в "Танцях з зірками", сколихнула мережу новими кадрами з Швейцарії. Усі деталі в статті.

Минулого року на українську телеведучу Іванну Онуфрійчук чекав кар’єрний зліт. Уся справа в тому, що вона зайняла місце Тіни Кароль у програмі “Танці з зірками”.

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам
Суперниця Тіни Кароль Іванна Онуфрійчук засвітила круглий живіт та сколихнула мережу повідомленням

І варто відмітити, що поп-діва була дуже незадоволена подібним розвитком подій. Зірка заявила журналістам, що Іванна потрапила на телеканал “1+1” з комерційних причин, натякаючи, що місце Онуфрійчук було проплачено. Дивним збігом став той факт, що вона декілька місяців до того вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. Однак варто відмітити, що і навколо Тіни кружляють плітки щодо її зв’язку з Ігором Коломойським, який є власником каналу.

Суперниця Тіни Кароль Іванна Онуфрійчук засвітила круглий живіт та сколихнула мережу повідомленням

Того року Іванна переїхала з України до Швейцарії, де в неї з чоловіком є квартира. З кінця лютого у ній вони прийняли своїх родичів, які евакуювалися, а також допомагали, усім можливим у волонтерських центрах.

Втім, нещодавно зірці вдалося дійсно сколихнути мережу. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з благовірним, на якій постала у вишиванці. Традиційна сукня підкреслила фігуру Іванни, змушуючи її підписників думати про вагітність зірки. Користувачі почали ділитися підозрами у ціквавому положенні зірки.

Необхідно відзначити, що деякі користувачі мережі також відреагували на недоречність знімку, на якому Онуфрійчук та її благовірний виглядали досить щасливими.

Суперниця Тіни Кароль Іванна Онуфрійчук засвітила круглий живіт та сколихнула мережу повідомленням. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Схожі статті