Чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат залишив сім’ю і пішов на війну: “Ми просто стояли і плакали”

Ведуча ранкового шоу "Сніданок 1+1" Валентина Хамайко залишилася головною в родині, бо її чоловік Андрій Оністрат пішов на війну боронити Україну.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат щасливі разом вже більше 15 років, за які вони встигли багато помандрувати і завести чотирьох дітей. З різницею всього в два роки один за іншим у пари з’явилися донечка Соломія, син Михайло, ще одна донечка Мирослава, наймолодшого спадкоємця Андрія закохані народили у 2018-му.

Родина Валентини Хамайко
Чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат залишив сім’ю і пішов на війну

Зараз подружжю довелося розлучитися, оскільки Оністрат пішов на фронт, коли в Україні почалася війна. Про це стало відомо з Інстаграму Хамайко:

“Вже 71 день… росія руйнує наші залізниці… Продовжує обстрілювати міста… Андрій повернувся додому на 3 дні і знову поїхав до лінії фронту… Лише вчора з ближнього оточення призвали на війну ще трьох чоловіків… Останній місяць я вчилась жити так, щоб не плакати щоночі віт страху втрати… Про цей страх зараз багато пишуть і розповідають психологи… Наслухавшись, почала діяти, і жити життя так як воно є!”.

Великою радістю для Валентини стало повернення додому старших дітей:

“Додому повернулись старші діти, Соломія і Михайло. Майже 2 місяці вони провели у Відні, живучи у моєї сестри. Якби керувалась мозком, то лишила б їх в безпеці до кінця травня… Але серце перемогло… Чи то вже не витримало і вони вдома. У перші хвилини зустрічі ми просто стояли і плакали на вокзалі… Потім з кожною дитиною по черзі це ще трапилось і вдома… Дуже скучили… Туга за мамою і домом… Я все життя буду дякувати своїй Ірусі, що прихистила дітей”.

Схожі статті