Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про листування з Кіркоровим під час війни: “Знай, що мені ніде жити”

Народна артистка України Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про те, що сталося з її будинком через війну, а також про реакцію Філіпа Кіркорова на повідомлення співачки.

Нещодавно Ірина Білик зізналася, що втратила свій будинок під Києвом, у якому тривалий час жили російські окупанти. Коли почалася війна, артистка мала недобре передчуття і вирішила виїхати з п’ятирічним сином Табрізом в більш безпечне місце. З чату сусідів зірка дізналася, що в їхнє котеджне містечко увійшли ворожі війська.

Коли після звільнення Київщини в будинок Ірини зміг потрапити її помічник, стало відомо, що загарбники не просто тимчасово там жили, а й нищили апаратуру, речі, навіть дитячі фото співачки не оминули стороною.

Будинок Ірини Білик
Будинок Ірини Білик

Про це Білик, плачучи, розповіла Лілії Ребрик та Анатолію Анатолічу в інтерв’ю для програми “Ранок з Україною”. Не змогла стримати емоцій артистка і згадуючи листування з Філіпом Кіркоровим, що відвернувся від українського народу в цій безглуздій війні. Йому кілька років тому знаменитість подарувала пісню “Сніг”:

“Я вирішила, що я якось як до людини звернуся до Філіпа. Я написала йому смс-ку про те, що: “Ти коли будеш співати мою пісню тепер, ти просто знай, що мені ніде жити”. От і все. Але він не відповів”, – ледь тримаючи себе в руках, зізналася Ірина.

Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про листування з Кіркоровим під час війни
Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про листування з Кіркоровим під час війни

Нагадаємо, не лише Білик лишилася житла через війну. Без даху над головою залишилися батьки Олі Цибульської, танцівниця Ілона Гвоздьова, продюсер Ігор Кондратюк, музикант Валерій Харчишин, який несподівано повідомив про розлучення зі своєю дружиною після 13 років у шлюбі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.