“Я приходив в її гримерку”: Ігор Кондратюк видав усю підноготну стосунків зі зрадницею Оксаною Марченко

Ігор Кондратюк в новому інтерв'ю розповів про конфлікт зі зрадницею Оксаною Марченко, яка втекла з України всього за кілька днів до початку війни.

Ігор Кондратюк і Оксана Марченко багато років працювали разом на телебаченні в таких популярних проєктах, як “Х-Фактор” і “Україна має талант”.

Зірок пов’язували не лише робочі відносини, а й товариські, але все змінилося в один момент, про який продюсер розповів в інтерв’ю на YouTube-каналі LAVR!N.

“З Марченко ми посварилися і перестали, умовно кажучи, пити чай перед зйомкою, у нас була така традиція, я приходив в її гримерку перед ефіром і пив чай, ну там з нею, Серьогою, Сосєдовим. Ті люди, які були. Ну коротше, в її гримерці ми це робили, але навесні 14-го року ми посварилися, тому що я написав пост фейсбучний про Донбас. Вона сказала, що вона зі мною не згодна, я сказав: “Як ти можеш бути не згодна, коли мова йде про абсолютно неправильну позицію по відношенню до України і українських громадян?”. Після цього все, що ми говорили з нею в ефірі, ти [звертається до інтерв’юера] бачив”.

Ігор Кондратюк видав усю підноготну стосунків з Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк видав усю підноготну стосунків з Оксаною Марченко

Крім того, Кондратюк не приховує — в той момент дав слабину, оскільки залишився працювати на СТБ, попри кардинально протилежну громадянську позицію з колегами. Як сказав телеведучий з цього приводу — у цьому сенсі він не святий.

Ігор Кондратюк вперше розповів, як тиснув руку чоловіку Марченко Медведчуку
Ігор Кондратюк видав усю підноготну стосунків з Оксаною Марченко

Нещодавно Ігор Васильович також висловився про чоловіка Марченко, якого затримали при спробі перетнути кордон України після втечі з-під домашнього арешту. Виявилося, Кондратюк навіть брак участь в одному з заходів, фінансованих Медведчуком.

Схожі статті