“Поставив хрест”: Іван Дорн розповів, чому втратив зв’язок зі своїми рідними з росії, коли почалася війна

Популярний український співак Іван Дорн в інтерв'ю відверто розповів, чому втратив зв'язок зі своїми рідними з росії, коли в Україні почалася війна.

З самого початку війни в Україні, яку розв’язала рф, Іван Дорн висловлюється на підтримку українського народу та робить все від себе можливе, аби принести користь і пришвидшити перемогу, незважаючи на те, що протягом своєї співочої кар’єри співак часто виступав на російській сцені.

Зараз музикант запевняє, що ніяких зв’язків в росії у нього не залишилося — ні робочих, ні особистих.

В інтерв’ю для телеканалу ICTV Дорн розповів, що має родичів в Башкортостані (одна з республік рф), але коли почалася війна, вони жодного разу не виходили з ним на зв’язок

“В мене є мої рідні в Башкортостані, які здебільшого всі, крім одного брата, який виїхав з росії, вони всі, жоден з них не зателефонував і не запитався, чи все в мене нормально взагалі. Ну просто хоча б запитався. Не сказати, там, вибачайте за те, що відбувається, нам дуже соромно за все це. Просто вони навіть не цікавились тим, як зараз нам, як мені конкретно, їх рідній людині, як в мене вдома, чи всі живі, всі здорові. Тому ми майже на всіх людях в росії поставили хрест”, – зізнався співак.

33-річний Іван Дорн може бути позашлюбним сином британського політика
Іван Дорн втратив зв’язок зі своїми рідними з росії, коли почалася війна

Іван також зауважив, що час покаже, хто є хто, адже 24 лютого він звернувся до своїх російських колег із закликом не мовчати, а тепер не спілкується ні з ким з них.

Не лише Дорн втратив у росії близьких людей. Екс-солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва зізналася, що не отримала жодної підтримки від друзів, а Маша Єфросініна і Ксенія Кошова розсварилися з родичами.

Схожі статті