Ведуча “ЖВЛ” Віра Кекелія вагітна вдруге: зірка показала величезний живіт та повідомила про майбутнє поповнення

Відома українська телеведуча Віра Кекелія повідомила, що очікує на другу дитину. Кого виношує зірка програми "Життя відомих людей", дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Віра Кекелія через 2 роки після перших пологів повідомила про те, що виношує другу дитину.

Віра Кекелія показала величезний живіт та повідомила про майбутнє поповнення

Віра Кекелія
Віра Кекелія показала величезний живіт та повідомила про майбутнє поповнення

Грандіозну новину, яка сколихнула фанатів програми “Життя відомих людей” Віра повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона опублікувала декілька чорно-білих кадрів, на яких постала з великим животом.

Разом з чоловіком Дудою вона позувала на фоні пшеничного поля. Також у фотосесії взяв участь її маленький син.

Дату зізнання у тому, що вона чекає на малечу Віра обрала найпідходящу. Публікація Кекелії припала якраз на День матері. І хоча більшість українських зірок також обрали для оприлюднення кадри, на яких вони вагітні, лише Віра мала можливість розповісти, що її родина скоро поповниться.

Варто відмітити, що жодних деталей про стать дитини або імовірну дату пологів вона не назвала. Судячи з усього, поповнення у родині зірки відбудеться через місяць або два.  Однак, знаменитість поки що ніяка ми деталями принципово не ділиться.

Нагадаємо, Віра Кекелія та Роман Дуда познайомилися на шоу “Голос країни”, вони обидва були у команді Сергія Бабкіна. Але на шоу вони приховували свій роман, а 2017 року зіграли тихе весілля. Через 3 роки на світ з’явився їх первісток Іван, який народився у приватній клініці.

Схожі статті