У кого більше: Леся Нікітюк і Оля Полякова помірялиcя принадами

Українські красуні вирішили позмагатися найкращими частинами тіла.

В українському шоу-бізнесі чимало ефектних красунь і дві з них вирішили помірятися…ногами. Як ви вже здогадалися, це телеведуча Леся Нікітюк і “Королева ночі” Оля Полякова.

Обидві зірки часто виставляють напоказ одну з найкращих своїх частин тіла. На знімках у мережі Леся Нікітюк фотографується так, щоб було видно її довгі ноги. На одному зі знімків телеведуча позує на стільці у самомій лише джинсовій куртці оверсайз, виставивши одну ногу. Ви ж зрозуміли, на що звернули увагу підписники Лесі.

Довгі ноги Лесі Нікітюк
Довгі ноги Лесі Нікітюк

Ноги ведучої зібрали стільки компліментів, скільки не збирав, мабуть, ніхто з зірок. Коментуючи знімок, прихильники зауважили, що принади Лесі змушують понервувати Олю Полякову. Пораділи шанувальники і тому, що зірка виставила лише одну ногу, бо, за їхніми словами, дві розкоші чоловіки точно не витримають.

Після такої фотосесії Леся не стрималася і виклала ще серію знімків з відпочинку у Туреччині, де фоловери зірки знову звернули увагу на її ноги.

Леся Нікітюк і її нескінченні ноги
Леся Нікітюк і її нескінченні ноги

Під знімком шанувальники теледіви порадили Лесі не показувати знімки Олі Поляковій, бо ще засмутиться.

До чого тут співачка? А до того, що до появи Лесі у неї був титул власниці найдовших ніг в українському шоу-бізнесі.

Ноги Олі Полякової
Ноги Олі Полякової

Відомо, що зріст довгоногих красунь однаковий і становить 180 см. А от довжину ніг засвітила лише Оля Полякова і становить 127 см. Свою довжину ніг Леся Нікітюк поки не розсекретила, але вже видно, що ніжки у ведучої довші.

У будь-якому випадку, обидві зірки довгоногі красуні, а статус – приємний бонус.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.